torsdag 18 september 2014

Stephanie Laurens - The Perfect Lover

Stephanie Laurens mäktiga Cynster-släkt är stor och vitt förgrenad men en efter en har Stephanie låtit släktens medlemmar – och några vänner och ingifta släktingar – finna lyckan. I The Perfect Lover är det Simon Cynsters tur och som alltid när det är Stephanie Laurens ångar det om sidorna.

Simon Cynster, yngre bror till Amelia och Amanda Cynster är den siste ogifte mannen i sin generation, hans äldre kusiner har sedan länge funnit lyckan och bildat familj. Men nu börjar det kännas som om någonting saknas i hans liv. Det där med äktenskap och familj känns plötsligt inte så främmande.

När Simon blir inbjuden tillbringa några sommarveckor hos goda vänner på landet återser han sin barndoms nemesis Portia Ashford, svägerska till hans äldre syster Amelia.

I regel brukar Portia och Simon vara som hund och katt men till Simons förvåning är Portia denna gång – civiliserad. Återhållsam, nästan trevlig. Han blir omedelbart misstänksam.

Portia, svuren ungmö, har genom sitt välgörenhetsarbete på ett barnhem till sin egen förvåning kommit till slutsatsen att hon älskar barn. Att hon vill ha egna barn. För det, behöver hon dessvärre någonting hon aldrig önskat sig. En make.

Portia tänker använda sommarveckorna på lantegendomen hon blivit inbjuden till för att se sig om bland de närvarande männen, för att se vad slags man hon skulle kunna tänka sig att tillbringa livet med. Hon hade inte räknat med att ha sin barndoms nemesis hängande över axeln medan hon genomför sin undersökning.

Hon hade inte räknat med att han skulle ha blivit så attraktiv heller.

Portia har någonting i görningen – och Simon tänker inte ge sig innan han tagit reda på vad. Hon har blivit förvånansvärt attraktiv också.

Men allt är inte frid och fröjd på lantegendomen Simon och Portia gästar. Husets unga värdinna flirtar vilt med alla manliga gäster och stämningen är stundtals spänd. Dag för dag, medan Simon och Portia börjar utforska känslorna och attraktionen dem emellan, eskalerar spänningen och när allt drivs till sin spets är plötsligt också Portias liv i fara.

Stephanie Laurens böcker är ångande heta och The Perfect Lover är inget undantag.http://elisabetnielsen.blogspot.se/p/romancetip.html

Tidigare tips på romantisk läsning:
- Gareth, av Grace Burrowes
- Cynster serien - Tvillingarna, av Stephanie Laurens
- Regency Christmas special, ett axplock av Mary Baloghs julskildringar
- Suddenly You, av Lisa Kleypas
- A Christmas promise, av Mary Balogh
- The Bedwyn Prequels, av Mary Balogh
- Wallflower series, av Lisa Kleypas
- The Duke's Men - de 2 första böckerna, av Sabrina Jeffries
- The Spymaster's Lady, av Joanna Bourne
- Minx, av Julia Quinn
- The Cynster-series - de 6 första böckerna, av Stephanie Laurens
- Romancing the Duke, av Tessa Dare
- The Survivors Club, av Mary Balogh
- Ethan, av Grace Burrowes
- Historisk, svensk romance, av Simona Ahrnstedt
- The Hathaways series, av Lisa Kleypas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar