söndag 16 oktober 2016

Mitt nya projekt för Romanceportalen!

Det har, som ni kanske märkt, verkligen börjat röra på sig på den svenska romancefronten under 2016 när nu svenskskriven romance växer på bredden. Så pass att man nu, med fog, kan tala om det Svenska Romanceundret.
Faktum är att svensk romance nu vuxit så pass att jag tror att det är dags att skapa en sida (eller möjligen en hel undersektion - nå det senare kanske blir en fråga för framtiden) om just svenskskriven romance, romancesverige och den stadigt växande svenska romance communityn. Det känns som om det ligger rätt i tiden, så det här får bli mitt nya projekt för Romanceportalen.
Tips på svenska bloggar och sajter (egna och andras) som (helt, delvis eller i alla fall i viss mån) handlar om romance, romanceböcker och romanceförfattare - och t o m om eget romanceskrivande - som ni anser jag borde ta upp här mottages tacksamt.2 kommentarer:

 1. Det är så kul att det börjar komma lite svensk romance! Jag har alltid älskat romance med mycket kärlek och lyckliga slut. What's not to love? Älskade Sofia Fritzsons "När drömmen slår in" lite extra just för att den inte utspelar sig i en storstad (typ Stockholm).
  Just nu försöker jag mig på att skriva en egen bok - såklart romance! Bloggar om mitt skrivande och du får gärna recensera min bok när den kommer ut, blink, blink :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt, Kristina! Jag ser fram emot att se svensk romance växa ytterligare. Och lycka till med skrivandet!

   Radera