måndag 8 maj 2017

Fotosession för svensk romance!

Här om veckan fick jag ett läckert bokpaket med svensk romance från Christina Schiller. Boken i fråga, var Christinas egen helt otroligt läckra bok. Nyskriven, svensk romance.

Och jag lovade att jag skulle lägga upp litet bilder. Fast nu när mamma är borta är jag mer eller mindre officiellt Sveriges sämsta fotograf och bör inte släppas i närheten av en kamera. Och min mobil ville inte längre käka strömming när detta erbjöds, så jag var fotomässigt ännu mer handikappad.

Men jag hade tur nog att få hjälp av en bekant med mobiltelefon att fota - och vi hade en riktigt rolig liten fotosession. Problemet var bara att sedan kunde vi inte komma på hur hon skulle kunna maila bilderna till mig. Moderna mobiltelefoner är nog bra och mångsidiga på många sätt, men ingen kan anklaga dem för att vara helt okomplicerade och ibland är det knepigt att komma på hur man skall göra ens de enklaste saker första gången man skall göra dem. 

I går hade hon knäckt den gåtan, så då kom bilderna. Och här kommer äntligen ett urval bilder från vår fotosessionen med mitt läckra bokpaket - och Christina Schillers ännu läckrare bok!


Och om ni inte vet det, så är Christina Sciller det senaste tillskottet till det svenska romanceundret och har just utkommit med en nyskriven, svensk romance.


Med denna fina hälsningRomancesverige växer litet med varje ny romanceförfattare som debuterar och lägger sin röst och sitt berättarperspektiv till de andras. Vi är på väg att bli en romancenation i världen, trots tjurskalligt motstånd från kultureliten.


Och Svensk Romance, är verkligen på väg!

.

2 kommentarer:

 1. Så fin bok! Själv kunde jag inte hålla mig utan plöjer sagda bok som e-bok. Går bra även om jag önskar att jag hade en modernare iPad - tunnare och lättare. Nu får jag ligga på sidan i sängen för att ha madrassen som stöd haha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ironin med teknikens kapprustning :)

   Man vill alltid ha mindre och tunnare och lättare - och samtidigt större skärm. Minns den första "bärbara" dator jag kom i kontakt med i början av nittiotalet. Den påminde i skrattretande hög grad om mammas gamla symaskin eftersom den i likhet med den bodde i sin egen väska. När man öppnade den fanns skärmen i ena halvan av väskan och tangentbordet i den andra.

   Den var nog egentligen snarare släpbar än bärbar. Ytterligare en likhet med mammas symaskin.

   Radera