söndag 22 januari 2017

Ett Romanceportalsprojekt

Arbetar sedan ett par dagar intensivt med en extension av Romanceportalen. Det är inte helt klart. Än. Det har varit ansträngande, men jag har haft väldigt kul. Möjligen borde jag kanske ha valt ett annat veckoslut, internet har varit extremt segt eftersom det är extra informationstyngt efter presidentinstallationen och all medial uppståndelse i samband med det och har ett generellt genomflöde motsvarande trögflytande sirap.

Men nog om det. Även om det här projektet ännu inte är klart har Romanceportalen nu ett eget konto på Twitter.

Utöver mitt personliga twitterkonto, alltså, som visserligen är flitigt i bruk men där romance samsas om utrymmet med skrivande och kultur och händelser och intressen ur livet i stort. Det här twitterkontot är tänkt att bli mer renodlat romancefokuserat.

Det här är mitt bidrag för att försöka göra Romancesverige till ett bättre ställe för alla romanceentusiaster. För att generera litet positiv energi, vilket kändes som om det behövdes en hel del av just nu.


Så om ni brukar hänga på Twitter och gillar romance - och vill se mycket mer av det på sociala medier - så följ gärna Romanceportalen på Twitter.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar