onsdag 5 april 2017

Läckert bokpaket!

Titta vad jag fått från Kristina Westling, som skickat mig sitt ex av Sofia Yméns romance!


Om ni inte kan läsa vad Kristina skrivit snett över övre vänstra hörnet på  adresslappen så står det: "SVENSK ROMANCE PÅ VÄG!!!"

Och visst är väl det en fin devis för svensk romance?


Ja, egentligen kom paketet redan i måndags men det var så fint att det borde bevaras på bild innan en klåfingrig individ (jag) slet upp det så i går tog jag det med mig till praktiken och fick hjälp att fota det.Det är något jag inte kunde göra själv. För det första är jag Sveriges sämsta fotograf (ärvde titeln efter mamma) och för det andra har min mobil nu mer eller mindre givit upp andan. När gamla mobiler inte längre vill ha strömming när man försöker servera dem det, är det nog dags att acceptera att  hoppet är i stort sett ute för dem.

Nå, senare - sedan jag öppnat paketet och nästa gång min handledare hade tid - gjorde vi ett nytt arrangemang, denna gång med boken.
Inspirationen till bilderna kommer från de läckra bokarrangemang som Simona Ahrnstedt och de andra i RomanceEverAfter brukar göra på Instagram. Det här var mitt första försök att göra någonting liknande.

Nu ser jag fram emot att börja läsa Sofias bok. Men först måste huvudvärken släppa. Helgen och de senaste dagarna har varit rätt stressiga och rusat förbi som om någon trampat på gaspedalen. Resultatet är sedan i går kväll en massiv, molande huvudvärk som först nu börjar visa tecken på att den eventuellt kan tänka sig att kanske börja släppa greppet någon gång under dagen.


Tack, Kristina!
Nu blir det svensk romance!2 kommentarer:

 1. Svensk romance for the win! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade hur kul som helst under foto-sessionen!
   Tack för boken!

   Radera