söndag 6 november 2016

Fall Back In Time

Jag har lärt mig att nu i helgen firas i romancesfären någonting som kallas Fall Back In Time, #FallBackInTime. D v s läsare och författare förenas och firar historisk romance.

Den dag som tycks vara den stora dagen för detta firande är den 5 november, men jag skall låta det vara osagt om det är datumet den 5:e eller den första helgen i november som gäller. Jag har också förstått att det eventuellt kan vara hela helgen som räknas, på vissa ställen kallas det Fall Back In Time-weekend.

Det handlar i alla fall om att det är höst ("Fall") och om historisk romance och om att man faller tillbaka i tiden. Och eftersom lejonparten av den romance jag själv läser och följaktligen tar upp här på Romanceportalen är just historisk romance måste detta naturligtvis uppmärksammas - vare sig det är exakt rätt dag eller inte.

Så här kommer nu litet inspiration till varför det är en god idé att tända några ljus, brygga en kopp te (eller kaffe, om man föredrar det), lägga upp fötterna och svepa en pläd omkring sig medan mörkret faller och vilsna snöflingor virvlar förbi fönstren och låta sig förföras av en riktigt bra historisk romance och helt enkelt Fall Back In Time.
 

enjoy your
#FallBackInTime


 

2 kommentarer:

  1. Yey! Kanske kan vi se fram emot en liknande högtid i Sverige när svensk romance vuxit sig riktigt stor om något år? :)

    SvaraRadera