onsdag 11 november 2015

Romance goes All in!


Sveriges kulturelits och kulturjournalisters inställning till romance varierar från föraktfullt nedlåtande och fördomsfullt, med milt sagt mossiga och förlegade idéer om genren, till några få upplysta själar som ser genren utvecklas och ta plats på den svenska litteraturscenen och gå på segertåg genom världen (så hade t ex Filter nyligen ett uppskattat reportage om Romantik).

De senare vet redan vad som väntar.
De förra har inte en susning.

Jag talar givetvis om att Simona Ahrnstedts älskade och otroligt populära contemporary romance En enda natt som första icke engelskspråkiga romance översatts till engelska och kommer att publiceras 2016 av Kensington med titeln All in i USA (och resten av den engelskspråkiga världen). Lanseringen är redan igång, det otroligt läckra omslaget har presenterats, förväntningarna är höga och lovorden har inte uteblivit.

All in går redan att förbeställa hos Amazon.Vi som gillar romance hoppas att All in och Simona kommer att göra ett rejält avtryck i den engelskspråkiga romancevärlden. Och vi vet att det här kan bli hur stort som helst!

http://elisabetnielsen.blogspot.se/p/romancetip.html

Tidigare tips om romantiska böcker av Simona Ahrnstedt:
- Trilogin om Slottet Wadenstierna - Överenskommelser, Betvingade och De skandalösa
- En enda natt
- En enda hemlighet 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar