lördag 21 november 2015

Goodreads - novemberdepp med kreativt utlopp

Det har varit tyst ett tag här på bloggen. Det beror dels på ett anfall av novemberdepp - har ni sett maken till gråare november, denna dag undantagen?

Jag vill gå i ide!

Var snälla och väck mig någon gång i slutet av februari, när ljuset börjar återvända på allvar.


Men tystnaden beror också på att jag har upptäckt Goodreads.

Ja, upptäckt det, det hade jag ju innan. Men jag har tagit steget fullt ut och gått med nu. Tagit till mig ännu en användbar, rolig och spännande plattform på sociala medier. Lär mig. Utforskar. Upptäcker.

Och så roligt jag haft de senaste dagarna med att följa favoritförfattare - däribland vår egen Romancedrottning, Simona Ahrnstedt - och lägga till böcker jag läst, de flesta romance på engelska.

Ja, lejonparten av alla de böcker jag lagt till är faktiskt på engelska - mitt engelskaprojekt är en framgångssaga i sig.


En novemberdep. Framgångsrikt bekämpad med kreativitet, nyfikenhet och envishet. För att inte tala om en holmgång med sociala mediers teknologiska utmaningar och motspänstighet.Har ni upptäckt Goodreads? Är ni medlemmar?
Gillar ni romance?

I så fall ser jag fram emot att träffa er även där, för nu har ni en ny själsfrände på Goodreads!6 kommentarer:

 1. Nej, inte medlem, men kanske ska bli! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul, Åsa!
   Jag kan bara säga att jag haft ett otroligt roligt veckoslut, när jag lagt till böcker och kategoriserat dem (ett par hundra romance återstår fortfarande att kategorisera på romancehyllan) och finna mina favoritförfattare och följa dem.

   Radera
 2. Vad roligt att du hittat till Goodreads, och till min sida - är fortfarande helt ny där, men tror det kan vara början på en ny vänskap! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vilket härligt ställe, Simona!
   Jag har haft så roligt i helgen, och då har jag bara börjat bekanta mig med plattformen och lära mig funktionerna. Och bygga upp mina bokhyllor - utöver romancehyllan (där jag ännu inte hunnit kategorisera alla mina romanceböcker) har jag nu också hyllor för fantasy, science fiction och alternativ historia. Och jag har letat reda på mängder med böcker jag vill läsa på sikt. Kram!

   Radera
 3. Jag är medlem där, har lagt till dig som vän nu. Vill gärna se vad du läser :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul, Sofia! Jag skall försöka lägga till dig så snart jag loggar in där. Jag får väl erkänna att jag fick totalt tokfrispel när det gäller böcker jag vill läsa. Typ treåring framför plockgodisväggen på stormarknaden... "En sån! Och en sån! Och måste ha en sån! Och den där, och den där, och den där..."

   Om jag skall kunna köpa ens hälften de där böckerna behöver jag en trisslott med högvinst!

   Radera