fredag 24 juli 2015

The Hellions of Halstead HallFör nitton år sedan förlorade syskonen Sharpe sin föräldrar i en tragedi som skakade och skandaliserade societeten och som allt sedan dess lämnat en slagskugga över familjen och en störtflod av rykten. Tragedin skakade Oliver (Lord Stoneville), Jarret, Minerva, Gabriel och Celia och har lämnat djupa ärr hos dem och allesammans har valt att leva okonventionella – rent av skandalösa – liv.

Sedan föräldrarnas död har deras välbärgade mormor försörjt dem men efter nitton år har hon fått nog och utfärdar ett ultimatum – gift er eller bli arvlösa!

Och det gäller inte bara Oliver, som övertagit sin fars gods och titlar, utan alla syskonen. Det här är historien om hur de försöker komma underfund med vad de skall göra med sina liv – ge efter för sin mormors krav eller kämpa emot och försöka utmanövrera henne?

Det är också historien om hur syskonen inser att var och en av dem sitter på en pusselbit som kan kasta nytt ljus över deras föräldrars död.Med The Hellions of Halstead Hall har Sabrina Jeffries skapat en fartfylld romanceserie som präglas av humor och sensualitet, charmerande karaktärer och intrikata problem.


The Hellions of Halstead Hall
omfattar följande titlar:
The Truth About Lord Stoneville – (Olivers historia)
A Hellion in Her Bed – (Jarrets historia)
How to Woo a Reluctant Lady – (Minervas historia)
To Wed a Wild Lord – (Gabriels historia)
A Lady Never Surrenders – (Celias historia)


Jag kommer att presentera varje bok för sig, för att bättre göra dem rättvisa. Först ut är The Truth About Lord Stoneville, en bok som länge undgått mig (jag fick tag på de fyra yngre syskonens böcker redan förra året men Olivers bok var slutsåld). De övriga böckerna kommer att följa efterhand som jag hinner läsa om dem.


Fler boktips om Sabrina Jeffries böcker finns här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar