Om bloggen

Inspirationen till att starta den här bloggen kom vårvintern 2012, i samband med att dokumentären Du är Googlad visades på SVT.

Som gammal säkerhetsmänniska såg jag givetvis riskerna och inledde mitt personliga mediestrategiska projekt som innebar att jag började twittra och startade flera bloggar med olika inriktning för att få bättre kontroll över mina digitala fotspår på internet. Det här är den mest personliga av mina bloggar, här skriver jag om allt mellan himmel och jord - och framför allt kanske om läsande och skrivande och romance.

Jag bloggar om vitt skilda ämnen på flera olika plattformar och börjar bli rätt hyfsad på det. Det började som ett strategiskt socialt media projekt och under resans gång har jag testat och blivit hyggligt bekant med flera olika plattformar.

Utöver denna blogg finns Eko-bloggen om mitt intresse för ekologisk hud- och hårvård. Den är inte så aktiv längre eftersom jag enbart skriver om produkter och märken jag använder själv och företag jag känner till och efter en aktiv början har det inte alltid funnits så mycket mer att rapportera om.

Den har också en något stormig historia, sedan den (av ovan nämnda anledning) ansetts vara inaktiv och raderades från den plattformen. Ni kan läsa mer om den cirkusen här.

Sedan är det CV-bloggen på min Jobb- och CV-hemsida, en oväntad karriärresa som ni kan läsa mer om här, samt en ansats till en mer seriös blogg. Den senare har aldrig varit särskilt aktiv och för numera en tynande tillvaro eftersom också mer seriösa ämnen numera tenderar att landa här. En del inlägg har studsat runt mellan olika bloggar, beroende på var jag för tillfället tyckt att det hör hemma, och kan därför finnas i flera upplagor.

Därutöver finns jag på såväl LinkedIn, som Twitter, på det senare stället är jag ganska aktiv.

Numera finns jag också på GoodReads samt på Pinterest, där jag bygger upp en omfattande samling med historiskt mode.


Facebook? På Facebook finns jag för släkt och vänner, även om jag inte är särskilt aktiv där längre. .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar