CV-coach

Jag är CV-coach - och jag är en förbaskat bra CV-coach.

Jag är helt enkelt grym på CV - och jag är särskilt grym på andras CV.

Jag har praktiserat som CV-coach på Folkuniversitetet. Och jag har såväl praktiserat som jobbat som CV-coach för Nynäshamns kommun. Att arbeta som CV-coach har varit mitt roligaste, mest givande och inspirerande jobb någonsin. Det är ett krävande arbete, men känslan när man hjälpte någon att bli sedd - att komma på anställningsintervjuer och kanske till och med få jobb är helt otrolig.

Mitt rekord är svårslaget, till och med för mig själv. Jag satt tillsammans med en klient, vi hade gjort i ordning hans nya CV och ett bra sälj-/presentationsbrev och mejlat till en presumtiv arbetsgivare och höll just på att ändra några formuleringar i brevet för att skicka en annan ansökan - när den första arbetsgivaren ringde min klient och ville träffa honom. Han fick jobbet.


Jag har en hemsida där jag bloggar om CV-coachande i mer specifika ärenden så jag tänker inte ta upp så mycket om det här. Bortsett från att jag skrivit en svit mer personliga inlägg här om min lärorika, stimulerande, fantastiska, inspirerande och otroligt givande och roliga resa som CV-coach.


En CV-coach resa

En CV-coachs första, stapplande steg

Praktik som CV-coach – upp till bevis!

CV-coach - vägen till Nynäshamn

Nynäshamns CV-coach – ansvaret ökar

Och så lägger man ned Datorteket!
 
Ett svårslaget rekord – till och med för mig!

Tiden rinner ut för Nynäshamn CV-coach

Efter Nynäshamn gick luften ur bubblan
Hur skrev jag min första CV? 
Så här har jag beskrivit det på min CV-blogg.

Vilka egenskaper och kompetenser behöver en bra CV-coach?
Så här har jag beskrivit de egenskaper och kompetenser som gagnade mig mest när jag skrev min egen CV på min CV-blogg. Jag skulle vilja påstå att samma egenskaper gagnar en CV-coach också. Därtill behöver man när man arbetar med klienter lyhördhet, diplomati, pedagogik, ledarskap, ödmjukhet, tålamod och ännu mera lyhördhet. Och humor - en stor portion - är en klar fördel.

Finns det mer information någon annanstans?
Elisabet Nielsen på LinkedInFallstudier från min CV-blogg

Den absolut omöjliga CVn

Förskolläraren som inte ville jobba - eller?

Färgstark kille - färglöst CV

Vem vill ha en trasig gammal kassörska?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar