söndag 25 mars 2018

Det blir bara värre med åren, det där...

Med sommartid, alltså.

Fast med vintertid också. Jä... tidsomställningar!

Är det så konstigt att man känner sig alldeles ur fas med tiden, egentligen? Hjärnan blir ju inte direkt yngre och mer elastisk med åren. Ungefär så här känns det i dag:Och om ni undrar vilken bok det var jag viftade med i tvättstugan i går morse för att tända de rörelsestyrda lamporna så var det den här lilla pralinen:


Den senaste delen i Lisa Kleypas nya serie har just kommit ut och härnäst bokbudgeten tillåter några utsvävningar (inköp, alltså) så har den seglat upp på första plats i kön. Egentligen vill jag ju bara:


Men det kan man bara drömma om med den här budgeten (och framförallt den här bokbudgeten). Just nu läser jag om hela serien i väntan på gynnsamt inköpstillfälle (hoppas det skall finnas ett litet, litet utrymme när räkningarna väl är betalda). Tills dess får jag nöja mig med omläsning. Och det är ju inte helt fel, det heller!

Visst ser de läckra ut tillsammans?
4 kommentarer:

 1. Så otroligt vackra omslag på hennes böcker. Har Devil in spring hemma, men inte läst den än. Men snart så. "Skabara" först...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då har du en läsupplevelse framför dig, Nina! Fast jag skulle nog ändå rekommendera dig att läsa serien i sin helhet, från början. Annars kan Pandora nog bli litet svår att få grepp om, om man alltså inte följt henne genom de båda första böckerna.

   Radera
  2. Aha! Det är en serie! Det hade jag inte fattat. Tack för tipset!

   Radera
  3. Det är Lisa Klypas senaste serie - och den fjärde boken i serien har nyligen kommit ut.

   Radera