lördag 16 februari 2019

Äntligen så skrivs det seriöst om romance

Det skrivs inte bara romance som aldrig förr här i Sverige numera. Nu så skrivs det också seriöst om romance i svenska medier.

Kan man säga någonting annat än ett klassiskt: "Äntligen!"

Här kan ni läsa en artikel i StockholmDirekt om den svenska romancerevolutionen i allmänhet och romanceförfattaren Heléne Holmström, som just har kommit ut med sin första bok i tryck:

Romance-trenden växer snabbt i Sverige

4 kommentarer:

 1. Såg inslaget. Så kul att det börjar talas mer om romance i Sverige. Maken satt med och kollade och hans kommentar var: "Du får ta och skriva en romance-bok". Haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst var det fantastiskt? Jag grät nästan litet grann, så roligt att se att genren och författarna äntligen börjar behandlas med den respekt de förtjänar.

   Klok karl, som du har där också. Så gör nu precis som han säger och ta tag i skrivandet igen, för du kommer att vara helt rätt i tiden. Och lycka till!

   Själv håller jag nu som bäst på att försöka baxa upp mitt jättelika huvudskrivprojekt på banan igen. För att göra det litet roligare så har jag gjort en ny 2019-design till de anteckningsblad som jag använder till projektet.

   Radera
  2. Ja, jätteroligt! Jag blir så himla glad att romance börjar bli "rumsrent" efter så många år i skymundan.

   Ja, han är lite klok ibland. Jag håller på att ta upp mitt feelgoodmanus igen efter en låååång träda, men jag kanske ska ta och uppdatera mina gamla romancemanus igen och ge dem ett nytt försök.

   Vad kul att du kämpar på med ditt manus igen. Vi får kämpa på! En dag så...

   Radera
  3. Vi får göra så gott vi kan. Lycka till Nina!

   Radera