söndag 20 januari 2019

Romancenytt

Det är ett tag sedan jag senast hade ork och energi och tid över för att engagera mig ordentligt i vad som händer och sker på romancefronten. Inte ens efter den ljuvliga romancesammankomsten som Lovereads höll i november så lyckades jag få ur mig en bloggpost (jag påbörjade visserligen en, men kom mig aldrig för att slutföra den).

Men nu i vinter så har det hänt en del när det gäller nyskriven, svensk romance som ju bara måste rapporteras om.

Först ut:

I december så kom Sofia Fritzson ut med den avslutande delen i trilogin om systrarna Storm, När framtiden ljusnar.


Jennifer Storm lämnade Falkenberg som tonåring och har aldrig sett tillbaka. Men när ett okänt foto av hennes försvunna mamma dyker upp tvingas hon återvända. Väl där hoppas hon på en nystart, men relationen till systrarna Melinda och Fanny är ansträngd och dessutom väcks gamla minnen till liv när hon återser sin ungdomskärlek Sebastian Seger.

Sebastian har lagt känslorna för Jennifer bakom sig och är fullt upptagen med att skriva en bok, men attraktionen mellan dem går inte att förneka.

När frågorna börjar hopa sig kring systrarnas mamma och hennes försvinnande, ställs allt på sin spets för Jennifer. Kan hon återförenas med sina systrar och vågar hon möta framtiden tillsammans med Sebastian? När framtiden ljusnar är tredje och sista boken i serien Systrarna & kärleken, en romanceserie om kärlek, systerskap och familjehemligheter.




Och nu i januari:

Nu i dagarna så kom Heléne Holmström ut med sin nya bok, Falla fritt.


Ett omaka par, en attraktion omöjlig att motstå, förbjuden kärlek. Denna laddade debutroman bjuder på passion i kittlande miljöer.

Charlotta Kvist är advokat på en av Stockholms mest framstående byråer och kämpar för delägarskap och revansch. Ignacio Vargas sitter i ledningsgruppen på ett stort klädföretag och brinner för hållbarhetsfrågor. När de möts på en bar blir de genast attraherade av varandra. Vad de inte vet är att de står på motsatta sidor i en stor rättstvist som båda är fast beslutna att vinna.

De går emot alla regler genom att ens träffas, att inleda en relation får absolut inte hända. Ändå kan de inte stå emot varandra. Men är de verkligen beredda att riskera allt de kämpat för?



Falla fritt är Helénes första tryckta bok.



Ja, det var väl allt från mig för den här gången.

Önskar er en riktigt härlig romanceläsningsvinter. För en bekväm fåtölj - eller ett soffhörn, om man föredrar det - en mjuk och skön pläd och balja te, kaffe eller varm choklad efter tycke och smak och en riktigt bra romance är nog det allra bästa sättet att övervintra.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar